FAIRPLAY

Kegembiraan Kita Bersama Selamanya...
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Upload/Download MP3

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 12
Join date : 08/05/2009

PostSubject: Upload/Download MP3   Sat May 09, 2009 11:43 pm

Assalamualaikum wbt..

Ada sesiapa yg berminat nk download mp3 ??
Ada sesiapa yg berminat nk kongsi mp3 ??
Sekarang anda bole lakukannya di sni..
mcmane crenye?? anda bole gunekan rapidshare or megaupload or whatever yg korang suke la
then just paste je link tu kt sni dgn title lagu korang tu..

Kepada :-
*sesiapa yg x reti nk download
*sesiapa yg x reti nk upload

-jgn rsau sbb kami akn berikan sedikit instruction kpd anda utk memahami dan mengamalkannya..
-so renung2kan dan selamat beramal.. Wink

update : korang boleh gune website yg aku cadangkan ni
- www.rapidshare.com
- www.mediafire.com
- www.megaupload.com

- tapi aku cadangkan korang sume gune rapidshare and mediafire coz it is easy to use
- kpd sesape yg still xleh buat gak bole PM aku okay.
- selamat mencuba lol!
Back to top Go down
View user profile http://fairplaycrew.forumotion.com
 
Upload/Download MP3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FAIRPLAY :: Hiburan :: Muzik-
Jump to: